Coalsoft? Jedna velká rodina! „Zpříjemňuje to prostředí ve firmě,“ těší junior developera Jana Bečku

Pravidelné okénko mezi fajn parádníky naší společnosti pokračuje rozhovorem s talentovaným vývojářem Janem Bečkou, který pro coalsoft pracuje na plný COALe při studiu na střední škole.

28.02.2023

Jana Bečku brzy čeká maturita, ale pokračovat chce i během vysokoškolského studia. Moc rádi dáváme příležitost mladým, šikovným a energickým lidem!

Postupně jsem se vypracoval k projektům.

Naše společnost sází i na dravé mládí. Jedním takovým je junior SAPUI5 vývojář Jan Bečka, který v přátelském kolektivu coalfamily působí už nějaký ten pátek

„V coalfamily jsem od začátku léta, kdy jsem nastoupil hned po začátku letních prázdnin. Ve společnosti se mi moc líbí, je to tu jako jedna velká rodina, což určitě zpříjemňuje prostředí ve firmě,“

těší Jana Bečku. „V mé práci, vzhledem ke škole, aktuálně dělám menší úkoly, které pro mě připravuje brácha (Petr Bečka), tak abych je mohl vzhledem k menšímu času zvládnout,“ přiznává devatenáctiletý sympaťák každým coulem.

Není tajemstvím, že Jan Bečka stále studuje na Gymnáziu v Žamberku. Letos ho čeká maturita a příležitost v coalsoftu dostal jako junior vývojář. Dá se vůbec učení na maturitu a vše okolo s prací na plný COALe zvládnout?

„Teďka se to ještě nějak zvládnout dá, ale čím více se bude blížit maturita, tím méně času na práci bude,“

nezastírá Honza.

Brácha si na mě vždy udělá čas a pomůže mi.

Pozice SAPUI5 Developera skrývá mnohé. „Na pozici se zaměřuji hlavně na pomoc s vývojem aplikací,“ popisuje ve stručnosti Jan Bečka, který by po studiu na vysoké škole rád mezi námi pokračoval.

„Ano, je to tak. Rád bych v coalsoftu pokračoval také během studia na vysoké škole,“

zdůrazňuje Bečka.

Coalfamily, to není jen slogan a práce do morku kostí, ale také kupa volnočasových aktivit a zábavy. Je to jednoznačně správná cesta absolutně odlišné firemní kultury oproti korporacím.

„Je to správná cesta, jelikož si jsou lidé ve firmě blíž a dokáží spolu daleko lépe vycházet, protože je volnočasové aktivity mimo kancelář sbližují,“

má jasno Jan Bečka, jenž se ve velice mladém věku podílel už na některých úspěšně dokončených projektech. „Naposledy na projektu aplikace pro Versino, na které jsme dělali od konce listopadu,“ prozrazuje.

Jak už bylo několikrát zmíněno, starší bratr Jana Petr Bečka je určitě nejzkušenějším vývojářem ve společnosti. Jeho rad si tak musí zajisté cenit.

„Jeho rad si určitě cením, asi si nedokážu představit, že bych ho tady neměl. Když si s něčím nevím rady, tak si na mě udělá čas a rád mi pomůže, čehož si moc vážím,“

dodává na závěr s notnou dávkou vděku Jan Bečka.

becajr

Coalsoft

Využívejte Váš SAP moderně a naplno.

Zásady použvání cookies