Začátek roku 2023 ve znamení dvou úspěšně nasazených projektů!

Začátkem března letošního roku 2023 se nám povedlo spustit dva projekty do živého provozu. Jedná se o aplikace „Leave planning“ pro společnost Slovenská spořitelna a Asahi Breweries. Aplikace nese stejný název, ale pro každou společnost je ušitá na míru!

09.05.2023

Tým coalsoftu nepolevuje ani v letošním roce a pokračuje v práci na plný COALe! Jejím průběžným výsledkem jsou dva úspěšně dokončené projekty.

„Aplikace je pro všechny zaměstnance, kteří si musí rozplánovat dovolené na celý rok,“

vysvětluje projektový manažer Miroslav Adamec. „Po schválení manažery je vytvořen report, který se odevzdává odborům,“ dodává.

Na vývojáře čekal nelehký úkol. V loňském roce jsme tvořili aplikaci s českou legislativou, letos nás čekala slovenská legislativa pro Slovenskou spořitelnu a česká i slovenská legislativa dohromady pro Asahi Breweries.

„Museli jsme se poprat jak s legislativními požadavky, tak se specifiky každé firmy, a tak jsem vyvíjeli dvě rozdílné aplikace,“

upozorňuje projektový manažer Miroslav Adamec. Bylo důležité dodat aplikace včas! To se povedlo a v naší práci rozhodně nepolevíme. Těšíme se na další výzvy a projekty!

dovoleneCZ

Coalsoft

Využívejte Váš SAP moderně a naplno.

Zásady použvání cookies