coalsoft se rozrůstá!

Během posledních měsíců máme několik nových posil v týmu.

20.11.2020

Během roku 2020 jsme v coalsoftu silně posilovali! Růst jsme mohli hlavně díky zákazníkům, kteří s námi spolupracují. Děkujeme Vám! Seznamte se s novými tvařemi, se kterými jste se již potkali nebo budete potkávat :)

Miroslav Adamec

Míra k nám nastupil na pozici projektového manažera. Mezi jeho první projekty patřilo vedení projektu pro Foxconn. Staral se o bezproblémový běh návrhu, implementace, testování a nasazení rozšiřující aplikace "Fair Pay" pro SAP Successfactors.

Martin Adamec

Všimli jste si shody jmen s první posilou? Ano, jedná se bratry. Martin nám v coalsoftu pomáhá s vývojem SAPUI5 aplikací a tvorbou integrací.

Adam Políček

Adam k nám nastoupil před několika měsíci jako integrační developer. A hned po pár týdnech se rychle zorientoval v SAP Integration Suite a stal se velkou pomocí pro integrační projekty.

Adam Sehnoutka

Posledním přírůstkem se stal Adam. Adam k nám nastoupil před pár týdny na pozici integračního admina. Pod pozicí integrační admin si můžete představit člověka, který se stará o bezproblémový běh námi doručených aplikací.

Coalsoft

Využívejte Váš SAP moderně a naplno.

Zásady použvání cookies