Jan Tůma s Adamem Políčkem odvedli školení pro FPT.sk!

20. – 21. října se Jan Tůma s Adamem Políčkem vydali na Slovensko do společnosti FPT, kde odvedli školení vývoje integrací v SAP Integration Suite.

01.11.2022

Vedoucí týmu pro integrace Jan Tůma společně s vývojářem integračních systémů Adamem Políčkem absolvovali úspěšné dvoudenní školení vývoje integrací v SAP Integration Suite pro společnost FPT.sk v Košicích. Školení se zúčastnilo 13 lidí ze společnosti FPT. Jan s Adamem se vydali do Košic za jediným cílem, předat bohaté zkušenosti naší společnosti s vývojem integrací pro FPT, jež působí na trhu v Košicích od roku 2004 a poskytuje služby se zaměřením na oblast informačních technologií.

Téma školení? Základy SAP Integration Suite a nejen to!

FPT v současnosti v metropolí východního Slovenska zaměstnává více než 400 IT specialistů. Mezi hlavní úlohy společnosti ze Slovenska patří návrh, vývoj a správa softwaru, implementace a údržba SAP řešení, nezávislé testování a zabezpečování kvality IT služeb v rámci energetického sektoru. Bylo nám ctí podílet se na dalším rozvoji této sympatické společnosti.

Jan Tůma s Adamem Políčkem během dvoudenního školení s kolegy z FPT prošli základy SAP Integration Suite. „Zaměřili jsme se také na nejužitečnější komponenty, zmínili best practices pro vývoj a v neposlední řadě se podívali na konkrétní integrační problémy co se aktuálně řeší v FPT,“ říká vedoucí týmu pro integrace společnosti coalsoft s. r. o. Jan Tůma.

Pokud máte zájem o podobné školení neváhejte se na nás obrátit! Bude nám ctí a velkou motivací za vámi dorazit a pomoci k rozvoji vaší společnosti.

skoleni1

Coalsoft

Využívejte Váš SAP moderně a naplno.

Zásady použvání cookies