Michal Uhlíř podstoupil výcvik v psychodinamickém koučování a byl to zážitek!

Výcvik v koučování od MK Psychology využil už nejeden vysoce postavený manažer. Jedním z nich byl i náš CEO Michal Uhlíř, který si přínos koučování nemůže vynachválit.

07.12.2022

Vedoucí pracovní naší společnosti Michal Uhlíř se nedávno aktivně zúčastnil nesmírně zajímavého výcviku. „Výcvik v psychodynamickém koučování byl pro mne od prvního dne především o sebepoznání,“ přiznává Michal Uhlíř a dále popisuje, jak kurz probíhal. „Všichni lektoři si zakládají na profesionalitě a kladou důraz na praktickém využití teoreticky popsaných modelů, což mi umožnilo mnohem lépe pochopit jejich účelnost při práci s klientem,“ vyzdvihuje CEO společnosti coalsoft, Michal Uhlíř.

Výcvik je vhodný úplně pro každého, kdo chce osobnostně růst a snadněji dosahovat vytyčených cílů, ať už v osobním, tak v profesním životě a zároveň pomáhat v dosahování životních cílů ostatním. Výcviky od MK Psychology slouží také pro všechny, kteří pracují se skupinami a mají zájem si osvojit metodu, jak tyto skupiny vést a posouvat.

Michal Uhlíř nebyl na výcviku ze společnosti coalsoft sám, protože mu na jeho kolezích nesmírně záleží. „Mé nadšení z výcviku bylo také umocněno partou mých kolegů,“ přitakává. „Chtěl bych poděkovat za otevřenost organizátorů výcviku a především jejich nasazení, které do výcviku dávali! I když se aktuálně koučování nevěnuji naplno, znalosti a zkušenosti z tohoto výcviku využívám v každodenním životě,“ těší Michala Uhlíře. „Ať je to v rámci vedení softwarové firmy a rozvoje členů našeho týmu, nebo v rámci svého osobního života,“ poukazuje na oblasti, v nichž zúročuje nabyté zkušenosti.

uhlirVycvik

Coalsoft

Využívejte Váš SAP moderně a naplno.

Zásady použvání cookies