„Práce mě naplňuje od prvních dní!“ neskrývá spokojenost projektový manažer Miroslav Adamec.

Společnost coalsoft s. r. o. působí na trhu již přes 4 roky. Za tak krátkou dobu se jí podařilo vystoupat mezi respekt budící hráče. Nemalou zásluhu na tom má i projektový manažer Miroslav Adamec, který toho má ve firmě ale na starosti daleko více!

17.01.2023

Ahoj Míro, jak dlouho už působíš v coalsoftu na pozici projektového manažera a jak zatím hodnotíš své dosavadní působení? Baví Tě to stále na plný COALe? (úsměv)

V coalsoftu jsem už skoro 3 roky a byl to pro mě veliký skok do neznáma, každopádně jsem se s tím popral a až na pár chyb to nehodnotím vůbec špatně! Práce mě naplňuje už od prvních dní! Takže ano, stále mě to baví na plný COAle!

Pozice projektového manažera skrývá asi různorodé činnosti. Mohl bys čtenářům našeho blogu přiblížit, jak zhruba vypadá Tvoje každodenní práce?

Abych řekl pravdu, tak u mě to není jen o pozici projektového manažera, ale dostal se mi do toho i people management v rámci svého vývojového týmu a částečně i management firmy. Ale když to shrnu, tak je to hlavně o komunikaci se zákazníkem v rámci stávajících a nových projektů, podpoře aplikací, spolupráci na zadání aplikací a jejich nacenění. Pracuji i na rozvoji kluků v týmu a snažím se, aby měli všichni dostatek práce.

Loňský rok byl velice úspěšný.

Mohl bys nám prozradit, jaké výzvy vás čekají v letošním roce?

Z mého pohledu bude rok 2023 velice zajímavý. Začali jsme několik nových spoluprací, a to nám přinese i nové projekty. Velice se těším na aplikaci „DL Bonus“ pro Foxconn, na kterém pomalu začínáme pracovat. Ale aktuálně jsou výzvou dvě aplikace pro plánování dovolené, které musíme mít do března hotové. Také doufám, že náš tým rozšíříme i o nové šikovné kolegy.

Už jsme nahlédli pod pokličku vize letošního roku, ale co ten loňský? Povedl se z pohledu projektového manažera?

I když to ještě v polovině roku nevypadalo, tak to byl za mě nakonec velice úspěšný rok. Všichni jsme nabrali další nové zkušenosti a velmi se nám povedly dvě aplikace, a to Document Generator a Žádanky.

Nabízíme zkušenost, profesionalitu a kvalitu!

Fanoušci na sociálních sítích mohou vidět, že coalfamily není jen práce do morků kostí, ale parta fajn lidí, co si užívají čas nejen za stolem. (úsměv) Jak bys popsal naši firemní kulturu?

Jsme skvělým týmem lidí, který si dokáže říct věci na rovinu a vzájemně se podpořit. Za mě opravdu rodina! Je super, že se i při takovém počtu lidi dokážeme všichni sejít, jako například při vánočním večírku, a užít si společně volný čas.

Proč by si měl nový potencionální zákazník vybrat právě coalsoft? Samozřejmě určitě z důvodu, že tu jsi Ty a budou moci s Tebou komunikovat. Ale co dál? (úsměv)

Jak říkáš, doufám, že jedním důvodem bude právě možnost spolupracovat se mnou (smích). Ale teď trochu vážně. I přes mladý kolektiv můžeme nabídnout zkušenost, profesionalitu a kvalitu. Jsme zodpovědní a rádi hledáme řešení společně se zákazníkem. Dlouhodobá spolupráce a partnerství je pro nás na prvním místě.

miraCZ

Coalsoft

Využívejte Váš SAP moderně a naplno.

Zásady použvání cookies