„S týmem jsem spokojený, stále je ale na čem pracovat,“ neusíná na vavřínech projektový manažer Miroslav Adamec.

Projektový manažer naší společnosti Miroslav Adamec započal čtvrtý rok práce na plný COALE (čti koule..)! V bilančním rozhovoru hodnotí nejen první pololetí, ale celkovou výbornou práci jeho týmu programátorů a vývojářů.

13.06.2023

Ahoj Míro, v květnu si oslavil 3. výročí ve firmě coalsoft, kde pracuješ na pozici projektového manažera. Co vše se za tu dobu změnilo a jak hodnotíš své dosavadní působení?

Ahoj, změnilo se toho relativně dost. Neřeším už jenom vedení projektů, ale také komunikaci s novými zákazníky a „people management“ v rámci mého týmu. Jinak hodnotit by mě měli asi jiní, ale já jsem spokojený a vidím velký posun od prvního dne. Každopádně, stále je na čem pracovat.

Pozice projektového manažera skrývá různorodé činnosti. Co ale výsledky Tvé práce a práce Tvého týmu? Mohl bys zmínit top projekty, které jste za poslední rok dotáhli úspěšně do konce?

Já jsem s prací mého týmu velice spokojený! I to je jedna z věcí, proč mě ta práce tolik baví, a to jsou ty lidi kolem. Top projekty jsou za mě určitě Žádanky pro Foxconn a Document Generator pro Success Solutions, který stále rozšiřujeme o další požadavky.

Navazujeme zahraniční spolupráce!

Na čem aktuálně s týmem pracujete?

Aktuálně pracujeme na několika projektech a rozšiřování stávajících aplikací, každopádně za zmínku určitě stojí aplikace pro Foxconn, a to je FairPay 2 a DL Bonus. Musím i dodat, že navazujeme spolupráci s firmou na Novém Zélandu a věřím, že nás čekají další zajímavé projekty.

Před pár měsíci se do týmu připojil SAPUI5 vývojář Jaromír Protzner, který prošel výraznou životní změnou. Jak se mu zatím daří?

U Járy vidím velký posun, bude to už téměř půl roku a oceňuji jeho proaktivitu a přístup.

Plánujete i nadále rozšiřovat tým vývojářů?

Ano, je to určitě v plánu. Tým jsme rozšířili o pár juniorních vývojářů, ale rád bych tým doplnil i o seniornějšího člověka, který by nám pomohl táhnout projekty.

miraAnniversaryCZ

Coalsoft

Využívejte Váš SAP moderně a naplno.

Zásady použvání cookies