Rozhovor s Eliškou Franzovou

„Aplikace TapeMe klade důraz na opravdové hodnoty člověka,“ má jasno marketingová specialistka Eliška Franzová.

23.09.2022

Coalfamily se mílovými kroky rozrůstá o další a další sympatické, šikovné a pracovité lidi. Jedním z mnoha článků našeho řetězu je i marketingová specialistka společnosti coalsoft s. r. o. Eliška Franzová, která se v rozhovoru s marketingovým ředitelem Filipem Červinkou rozpovídala nejen o exkluzivních novinkách společnosti.

Ahojky Eliško, před nedávnem jsi rozšířila už tak parádní tým coalfamily a zastáváš pozici marketingové specialistky. Jak ses k nám vlastně dostala a líbí se ti zatím u nás? (úsměv)

Ahoj Filipe. Ke coalfamily jsem se vlastně dostala přes nabídku na sociálních sítích, kterou sdílel kamarád Jakub Cvejn (který je zároveň členem). Na základě této skutečnosti jsem šla na pohovor a nakonec to vyšlo, jsem také členkou coalfamily (úsměv)! Co víc si přát! Vzhledem k tomu, že ještě studuji na vysoké škole, konkrétně na Univerzitě Tomáši Bati ve Zlíně, je to obrovská příležitost a výzva, kterou mi Michal Uhlíř (pozn. jednatel společnosti) poskytl a jsem za ni moc vděčná. V coalfamily jsem moc ráda, je tu skvělá atmosféra a o kolektivu ani nemluvím!

Na co vše se aktuálně zaměřuješ?

Vzhledem ke studiu a ne tak velkým zkušenostem se ještě postupně učím, samozřejmě od těch nejlepších. Každopádně náplň práce spočívá v marketingu a v propagaci pro coalfamily.

Aplikace TapeMe? Klíč k duši člověka.

Společnost coalsoft s. r. o., to nejsou jen velcí korporátní zákazníci, ale také aplikace a jiné vychytávky. Nedávno se na plný COALe rozjela aplikace TapeMe! Mohla bys nám ji prosím popsat?

Ano, určitě! TapeMe je seznamovací aplikace, která umožňuje propojení a navazování kontaktů mezi lidmi na celém světě. Respektive spojuje všechny, kteří hledají lásku, kamaráda, pobavení, či pomůže tomu, kdo se chce třeba zlepšit v cizích jazycích. Aplikace TapeMe přináší novou online komunikaci, která využívá hlasových zpráv. Má poukázat na to, že klíčem k duši může být právě hlas člověka! No není to pecka? Ve výsledku je aplikace vhodná pro všechny! Jediné co pro to člověk musí udělat je založit profil, nasadit sluchátka a zapnout nahrávání. Takže kdo ji ještě nemá, tak povinně stáhnout!

Aplikace tohoto druhu je troufám si říci první na světě! Nyní záleží hodně na marketingu a propagaci dané aplikace, aby si našla svou pozici mezi velkými hráči. Bude to asi určitě náročná cesta, že?

Ano, proto v ní vidím velký potenciál. Aplikace se mi líbí v tom, že velký důraz není kladen na vzhled, ale základním prvkem jsou právě hlasové sympatie, a to je ten fakt, který ji dělá výjimečnou. Musím říct, že se mi tento projekt hned zalíbil.

Na marketingu a propagaci teď záleží hodně. Dost se teď snažíme působit na sociálních sítích, nejvíce na Instagramu, Facebooku a TikToku. Zároveň rozjíždíme také účty na YouTubu, Pinterestu či Redditu! Cesta je a bude určitě náročná, ale věřím, že se nakonec vyplatí! Pracuje na tom skvělá parta lidí, kteří jsou opravdu jedničky!

Kde všude si aplikaci mohou lidé stáhnout a kde o ní najdou informace?

Aplikace TapeMe lze stáhnout na všech mobilních platformách. Takže jak na App Store, tak na Google Play. Aplikace má také vlastní webové stránky, kde lidé naleznou základní informace a odkazy na sociální sítě, na nichž dáváme veškeré novinky a zprávy, které TapeMe přináší! Více informací o aplikaci TapeMe.

Potenciál společnosti je obrovský!

V coalfamily si zatím krátce, cítíš ale ve společnosti velký potenciál?

Ve společnosti vidím obrovský potenciál. Líbí se mi, jak všichni spolupracují, pomáhají si a usilují o společné řešení a perfektní výsledky. Celkově mě zaujal celý chod ve společnosti, který je nastaven spíše na přátelské úrovni, což je ale zároveň hodně efektivní. Nepanuje zde negativní stres a tlak, který často narušuje výkonnost práce. Samozřejmě velký potenciál vidím také v tom, jací úspěšní lidé ve společnosti pracují. Opravdu profíci!

Coalfamily, to není jen coalsoft, ale také stále ještě mladá dceřiná společnost coalios s. r. o., kde pracuje tvůj skoro zeť Jakub Cvejn. (úsměv) Jsme opravdu velká rodina. Co říkáš na různé volnočasové aktivity společnosti a zapojíš se za rok do běhu na plný COAle? (úsměv)

Filipe… (smích) Jako už by do toho mohl praštit, co si budeme. (smích) Už vidím v jeho očích tu radost, až se mnou bude příbuzný! (smích) Volnočasové aktivity mi přijdou super ke sjednocení kolektivu! Co se týká běhu, tak úplně není můj šálek kávy, ale uvidíme, třeba se ve mně něco během roku pohne a uvidíme se tam příští rok. Pak s ostatními také poběžím na plný COALe! Když to nevyjde, tak alespoň budu fandit na plný COALe!

elza

Coalsoft

Využívejte Váš SAP moderně a naplno.

Zásady použvání cookies