„Nové tváře naší společnosti se výborně začlenily,“ těší projektového manažera Miroslava Adamce.

Projektový manažer společnosti coalsoft s. r. o., Miroslav Adamec, sdílí své postřehy o dynamickém vývoji týmu a zdárném prvním pololetí. Nové přírůstky v týmu, zejména v oblasti vývoje, se podle něj výborně začlenily a pomáhají firmě nastavit si ambiciózní cíle.

13.09.2023

Miroslav Adamec také nabízí pohled na klíčové projekty a to, co nás v coalsoftu ještě čeká. Nechte se pohltit rozhovorem o tom, jak společnost zvládá výzvy i příležitosti, které s sebou přináší rychle se měnící trh.

Míro, jak jsi spokojený z pozice projektového manažera s výkony vývojářského týmu? Dovedli jste v prvním pololetí ke zdárnému konci některý z projektů?

S týmem jsem velice spokojený, aktuálně mám kolem sebe vážně skvělý tým. Jsem rád, že jsme předali Success Solutions všechny nové funkce pro stávající aplikace, pro první půl rok a úspěšně je nasadili i na produkční prostředí zákazníků. Na druhou stranu se nám bohužel nějaké projekty trochu protáhly, ale věřím, že je po testingu zákazníků budeme moci také uzavřít a soustředit se na další výzvy.

Začlenili se do týmu nové tváře, včetně SAPUI5 vývojářů Jaromíra Protznera a Tomáše Chotěnovského, dobře?

Jára a Tomáš jsou skvělými přírůstky. Překvapili mě svou schopností rychlého zapojení do týmu a nyní jim postupně svěřujeme čím dál tím více náročnějších úkolů. Také se v každé volné chvíli věnují i vzdělávání, a to mě vážně těší!

Byla to pro Tebe velká ztráta, že jsme se museli rozloučit s dlouholetým členem týmu Adamem Baťalou?

Adam byl bezpochyby velkým přínosem pro náš tým a jeho odchod byl pro mě dost nečekaný. Nicméně, jsme se s tím popasovali jako tým a posunuli se kupředu. Život jde dál, a Adamovi mohu popřát pouze hodně štěstí v novém působišti.

Je úžasné, že dokážeme trávit čas společně i mimo práci.

Také nás opustila Petra Nožková, jejíž přínos pro naši společnost musel být veliký.

Ano, Péťa pro nás byla přínosem, a to hlavně díky své pečlivosti a důslednosti. Starala se o testování aplikací a dodávání uživatelské dokumentace. S tím se teď trochu pereme, ale díky změně procesů by mělo být vše v pořádku.

Koho aktuálně nejvíce hledáte a proč? V Letohradě u fotbalového hřiště visí velký banner s nabídkami práce.

Právě hledáme Senior Javascript Vývojáře, který by nám pomohl táhnout další projekty a předat i zkušenosti na juniornější kolegy. Rád bych totiž uvolnil ruce Petru Bečkovi, aby se mohl věnovat hlavně své roli architekta.

Jak sis vlastně užil Ty osobně letní měsíce? Zažili jste i několik firemních akcí včetně Havajské párty, povedla se?

Letní měsíce byly skvělé, a to nejen pracovně. Havajská párty byla naprosto úžasná, a myslím, že si ji užil každý, a navíc s rodinami. Je super, že i ve vyšším počtu lidí dokážeme trávit čas takto společně.

miraZariCZ

Coalsoft

Využívejte Váš SAP moderně a naplno.

Zásady použvání cookies