„Podpora firmy v kreativitě nezná meze,“ je vděčná marketingová specialistka Eliška Felgrová.

Letošní rok do toho společnosti coalsoft a coalios, které se prezentují společnou značkou coalfamily, šlapou opravdu na plný COALe! Marketingový tým před nedávnem posílal Eliška Felgrová, která se v rozhovoru rozpovídala nejen o pracovních výzvách.

21.09.2023

Eliško, v červnu letošního roku jsi odstartovala novou kariéru na plný COALe! Mohla bys nám říct něco o tom, co Tě přivedlo k práci v oblasti marketingu a co Tě nejvíce láká na této pozici?

V předchozím zaměstnání jsem se setkávala s velkou jednotvárností a nulovou kreativitou, což mě jako kreativní a dobrodružnou duši neskutečně ubíjelo. Už na základní škole jsem měla vizi nějakého kreativního zaměstnání, kde bude každý den vypadat úplně jinak a kde využiji své schopnosti jako je komunikativnost a práce s textem. A to přesně je v marketingu potřeba. Dlouhou dobu jsem podobné zaměstnání hledala, když se najednou objevila příležitost dostat se na pozici specialistky marketingu do skvělé společnosti tady v Letohradě. I přesto, že jsem v tomto odvětví měla nulovou zkušenost, jsem do toho šla. Protože jak se říká: „Kdo nic nezkusí, nic nezíská.“ A musím říct, že jsem toho tady za tak krátkou dobu získala víc, než jsem očekávala. Už na prvním setkání s naším marketingovým guru Filipem jsem byla přesvědčena, že tohle je přesně to, co jsem hledala. Na marketingu se mi nejvíce líbí ty možnosti, které nabízí. Když Vás firma podpoří, můžete dělat cokoliv vás napadne, a to je přeci sen každého ne?

Jak ses připravovala na pozici marketingové specialistky ve společnostech coalsoft a coalios? Existuje něco konkrétního, co Ti pomohlo se rychleji adaptovat na naši jedinečnou firemní kulturu coalfamily?

Ve chvíli, kdy jsem zjistila, že společnosti coalsoft a coalios hledají posilu do týmu marketingu jsem začala studovat vše, co se obou společností týče a zároveň se seznamovala s tím, co pozice marketingového specialisty vlastně obnáší. Během mého zkoumání mě samozřejmě nemohla minout firemní kultura, která je nedílnou součástí celého kolektivu, který dělá všechno skutečně na plný COALe! Musím říct, že od prvního dne jsem se tady cítila jako doma, všichni mě krásně přijali a se vším mi už od samého začátku pomáhali. Upřímně by mě ani ve snu nenapadlo, že může v Letohradě vzniknout společnost s takto božím nastavením.

Od prvního dne výzva za výzvou.

Do akce ses položila opravdu naplno a již máš za sebou už několik firemních akcí, včetně Summer párty a běžeckého závodu Jablonská osmička. Užila sis je naplno a jsou tyto akce pro naše společnosti přínosné?

Užila jsem si je na plný COALe! Firemní akce jsou jedna z věcí, díky kterým se tady všichni cítíme jako doma a dělají z nás tu pravou coalfamily. Líbí se mi, že se na firemních akcích vždy něco děje. Co se týče akcí jako je Jablonská osmička, tak tam to úzce souvisí s tím, jak jsme nastaveni. Každý člen coalfamily se rád hýbe, a to jakýmkoliv způsobem. Máme tady například členy letohradského hokejbalového týmu, další rádi běhají a s radostí trénují na závody jako je právě Jablonská osmička. Spoustu parádníků a parádnic má doma zase čtyřnohého parťáka, se kterým chodí na dlouhé túry. Prostě každý má to svoje, co mu krom práce a rodiny dělá radost.

Můžeš se podělit o nějaké zajímavé momenty nebo úspěchy, které se Ti podařilo dosáhnout během prvních pár měsíců práce?

Pár už jich bylo, ale je pravdou že na všem úzce spolupracuji s Filipem, takže se mi těžko mluví o něčem, kde jsem od začátku až dokonce odvedla práci sama. Musím uznat, že už od prvního dne, je to pro mě výzva za výzvou a domnívám se, že jsem se s nimi zatím vždy dokázala nějakým způsobem poprat. Takovým větším úkolem v posledních dnech pro mě byly určitě vánoční balíčky, na kterých byla spousta práce. Od prvotního nápadu, grafik, rozpočtu až po následné poptávky a kompletaci, kterou máme tedy teprve před sebou. Nemůžu vynechat taky PPC kampaně, které jsou pro nás aktuálně tématem číslo jedna. A díky kterým si význačně prohlubujeme své marketingové znalosti.

Když má člověk kolem sebe správné lidi, všechno hravě a s radostí zvládne!

Jak se podle Tebe změnila role marketingu ve společnostech coalsoft a coalios od doby, kdy jsi se připojila k týmu?

Marketing je za mě především o spolupráci a ta mě tady extrémně baví! Nebojím se říct, že ji zvládáme na jedničku. Vnitřně doufám, že se díky mně laťka marketingu posunula o level dál. Myslím si, že společně semnou přišla dávka energie a kreativity, ze které aktuálně čerpáme a vytváříme tak kupu nových super věcí. Mám tím na mysli třeba již zmiňované vánoční dárky, školení a vytváření PPC kampaní. Zároveň doufám, že semnou přišel řád a pořádek, jsem totiž člověk, co má rád ve věcech systém. Není proto divu, že mám také mimo marketing na starosti v rámci coaliosu ticketovací systém, kde děláme suport našim zákazníkům.

Jaké jsou Tvoje plány a cíle pro nadcházející měsíce? Existuje nějaký konkrétní projekt nebo iniciativa, na které bys ráda pracovala?

Plány jsou veliké, čeká nás toho opravdu dost. Co se marketingu týče, tak tam nám zbývá doladit vánoční balíčky a PPC kampaně. Ale pod rukama se nám aktuálně rodí úplně nový projekt, na který se neskutečně těším a jsem vděčná, že mohu být jeho součástí a podpořit tak věc, která má smysl. Upřímně nevím, jak moc můžu být konkrétní, ale s klidem můžu říct, že se mají lidé opravdu na co těšit. Zároveň se ale také těším na výzvy, které mě čekají v rámci coaliosu a ticketovacího systému, protože tam se mám taky ještě hodně co učit. Ve výsledku by se ale dalo říct, že se těším na jakýkoliv projekt, který mi coalfamily přinese, protože když má člověk kolem sebe správné lidi, všechno hravě a s radostí zvládne a o tom celém to tady vlastně je.

eliskaZariCZ

Coalsoft

Využívejte Váš SAP moderně a naplno.

Zásady použvání cookies