„Firemní kultura a nastavení? Ohromný bonus!“ zdůrazňuje Marek Bartoš.

Tým naší společnosti přivítal dalšího nového člena! Tím se stal Marek Bartoš, který nastoupil na pozici produktového manažera. A co ho k nám přivedlo? Nejen o tom se Marek rozpovídal v rozhovoru, který, jak se sluší a patří, má pořádné COALe!

27.10.2023

Marku, po letních měsících letošního roku jsi odstartoval další etapu Tvé pracovní kariéry v naší společnosti. Mohl bys nám říct něco o tom, co Tě k nám přivedlo na pozici produktového manažera?

„Hledáme projekťáka co má COALe!“ Tak nějak zněl inzerát na webu. Copak se dá na takový inzerát neodpovědět? Samozřejmě, že nedá. Když má někdo koule na to ukázat karty hned takhle na první dobrou, tak je to neskutečně sympatický a já jednoduše musel. Ještě ten samý den jsme se potkali s Michalem a padli jsme si do oka. Po nějakém povídání nám ale došlo, že spíše než na pozici projektového manažera bude lepší, abych se postavil do role produkťáka. S Michalem jsme si navzájem ukázali, jaké máme nápady, a dali jsme se do spolupráce.

Co vše bude obnášet pozice produktového manažera? Můžeš nám prozradit podrobnosti o některém z připravovaných projektů?

V první řadě půjde o to vzít nápady na další možné produkty firmy a zjistit jejich tržní potenciál a náklady na vývoj. Následně se podle průzkumu rozhodneme pro některý z projektů. Na mě bude dát dohromady realizační tým, zjistit časovou dispozici jednotlivých členů týmu, rozvrhnout pracovní činnosti tak, aby se projekt posouval co nejrychleji, a pak už to „jen“ ukočírovat do konce. To slovíčko „jen“ zahrnuje ovšem ohromné množství práce a koordinace. Na to se těším asi nejvíce.

Jak ses začlenil do kolektivu coalfamily – společností coalsoft a coalios? Je Ti blízká uvolněná firemní kultura, která u nás v kancelářích panuje?

Je! Zaprvé z toho důvodu, že je tady naprostá pohoda a zadruhé, že je v kanclu na práci naprostý klid. Což je vzhledem k tomu, že nás je v malém prostoru skutečně hodně, naprosto neskutečné. V jedné vteřině se dá v playzone vypnout, vyčistit si hlavu a zasmát se, v druhé vteřině pak můžu sednout ke stolu a bez jakéhokoliv vyrušení se několik hodin v kuse věnovat projektu… Kde tohle v blízkém okolí najdeš? Jako ohromný bonus vnímám blízký vztah firemního kolektivu ke sportu.

coalsoft je skvělou volbou. Zkoumá úplné důsledky požadované aplikace!

Ještě jsi neměl možnost okusit nějakou z našich pravidelných firemních aktivit či akcí. Jedna taková se ale uskuteční na konci listopadu ve vinném sklípku. Chystáš se tam?

Chystám a těším se. Teambuildingy jsou pro mě vždy skvělou příležitostí se lépe s kolegy poznat a jak vždycky říkal můj bývalý kolega: „Tak trochu si zformátovat disk!“

Jakými slovy bys okomentoval společnost coalsoft po prvních pár týdnech práce? Jsme jakožto experti na SAP tou ideální volbou pro nové zákazníky?

Pokud zákazník hledá společnost, která tu není od toho, aby slepě plnila zadání, ale aby nad řešením přemýšlela a zkoumala úplné důsledky požadované aplikace, tak je coalsoft skvělou volbou!

Na závěr se pojďme podívat pod pokličku Tvého osobního života. Co patří mezi Tvé největší koníčky, zájmy apod.? Nemohli jsme si nevšimnout, že tak trochu holduješ pivním radovánkám s Tvojí značkou.

Ano, česká pivní kultura je pro mě srdcovou záležitostí! Nejoblíbenějším koníčkem je ovšem rodina, tedy moje fantastická žena, dvě rozkošné děti a nesmím opomenout našeho lehce praštěného pejska. Dál je to sport v podobě činek, běhu, kola a v zimě běžky. Celé se to hezky kombinuje s vnitřní rodinnou kulturou firmy a sportovním nadšením dalších kolegů. Co dodat, prostě to do sebe dobře zapadá a já věřím, že společně vymyslíme nemálo skvělých produktů!

bartosZariCZ

Coalsoft

Využívejte Váš SAP moderně a naplno.

Zásady použvání cookies